Luiken – Rolluiken

Luiken

Onze sier- en klapluiken weten functionaliteit en esthetiek te combineren en volledig te integreren met alle stijlen wat betreft architectuur. Dus niet alleen traditioneel, maar zeker ook modern.

 

Rolluiken

Zowel inbouw- als voorzetrolluiken in pvc en aluminium, manueel of elektrisch bediend, zijn voor ons geen probleem. Alles wordt bij u geleverd en geplaatst. Dit gebeurt met de grootste zorg en volgens de regels van de kunst en dit voor een zeer gunstige prijs.

 

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken vormen een goedkope oplossing wanneer je rolluiken wil plaatsen. Je kan ze gemakkelijk op een reeds bestaand raam bouwen. Zonder al te veel breekwerk kan je een voorzetrolluik integreren in een bestaande woning. Het voorzetrolluik wordt aan de buitenkant van de gevel gemonteerd met een kast waarin het rolluik oprolt. Hierdoor heb je geen last van koudebruggen en zijn ze in te passen in iedere woning en stijl.

 

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn de meest traditionele variant van rolluiken. Aangezien de rolluikkast in een inkeping boven de ramen wordt geplaatst zie je nauwelijks dat ze er zijn. Hierdoor worden ze perfect geïntegreerd in de woning, heel esthetisch. De inbouwrolluiken zijn volledig winddicht doordat er geen zijdelingse openingen zijn. Doordat er ook geen koudebruggen ontstaan is het inbouwrolluik een uitstekende isolator.